Workshop basisfotografie

Van automaat fotograferen naar manueel fotograferen

Mijn doel van deze theoretische workshop is om je kennis te laten krijgen over manueel fotograferen en welke voorkeuze programma’s je ook kunt gebruiken met behoud van invloed op het eindresultaat. 

Ik neem je mee op een wijze zoals een afbeelding tot stand komt in de camera vanaf het moment dat er licht in het objectief valt, de sensor bereikt en uiteindelijk als foto afgebeeld wordt. In de workshop staan we stil bij het licht, belichting, diafragma, sluitertijd, Iso-waarde, scherpstel systeem, objectieven en een introductie van compositie regels.


Wat heb je nodig: camera met de voorkeuze stand P, A (Av), S (Tv), M 

Deze workshop kost € 65,- euro. 

Aanvang: 19:30 uur 

Duur: +/- 3 uur

Adres : Dorpshuis De Horst, Rijdt 38, 6631 AT Horssen


Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Na het invullen en na betaling van de factuur bent je verzekerd van een plaats.
De workshop gaat door vanaf 7 aanmeldingen, indien er geen genoeg aanmeldingen zijn, wordt de workshop verplaatst en krijg je hiervan een bericht.
Er zijn maximaal 10 plaatsen per datum.

Nieuw 

Iedereen wil wel een workshop scholing volgen maar heeft niet altijd de tijd of de mogelijkheid om een fysieke scholing bij te wonen. HIervoor heb ik deze scholing ook als online training gemaakt en krijgt je dezelfde informatie als wanneer je op een fysieke scholing avond inschrijft. 

Scholing volgen op de tijdstippen dat het jezelf uitkomt en waar je ook maar wilt. 

Inschrijven kan via de volgende link     Online scholing basisfotografie 

Als je ingelogd bent kan je de introductie pagina bezoeken na de introductiepagina zal er een ideal betaalverzoek komen. Na betaling kan je de scholing volgen.

Je kan jezelf ook via het onderstaande formulier inschrijven.

Deze online scholing kost € 48,75 euro.

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: