Workshop basisfotografie

Van automaat fotograferen naar manueel fotograferen

Mijn doel van deze theoretische workshop is om je kennis te laten krijgen over manueel fotograferen en welke voorkeuze programma’s je ook kunt gebruiken met behoud van invloed op het eindresultaat. 

Ik neem je mee op een wijze zoals een afbeelding tot stand komt in de camera vanaf het moment dat er licht in het objectief valt, de sensor bereikt en uiteindelijk als foto afgebeeld wordt. In de workshop staan we stil bij het licht, belichting, diafragma, sluitertijd, Iso-waarde, scherpstel systeem, objectieven en een introductie van compositie regels.


Wat heb je nodig: camera met de voorkeuze stand P, A (Av), S (Tv), M 

Deze workshop kost in groepsverband € 65,- euro incl.btw p.p.

Aanvang: 19:30 uur 

Adres : Dorpshuis De Horst, Rijdt 38, 6631 AT Horssen


Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Na het invullen en na betaling van de factuur bent je verzekerd van een plaats.
De workshop gaat door vanaf 7 aanmeldingen, indien er geen genoeg aanmeldingen zijn, wordt de workshop verplaatst en krijg je hiervan een bericht.
Er zijn maximaal 10 plaatsen per datum.

 

Privé les
Wil je privéles dan kost deze € 125,- euro incl.btw  (excl. reiskosten van € 0,45 euro incl.btw p/km)

 

Door Covid 19 zijn de workshops niet meer te volgen op de hierboven genoemde locatie. Op dit moment geef ik alleen nog privéles op een buiten locatie. Je krijgt van te voren een pdf bestand met de lesstof die u van tevoren kunt doornemen, zodat we op locatie de onderdelen kunnen oefenen die door jou nog niet helemaal eigen gemaakt zijn. Zo krijg je les op maat van jouw eigen behoefte en krijg je meer les rendement.

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: