zelfportret-camera

Mijn naam is Patrick Ris.

 

Geboren in Amsterdam en woon alweer een jaar in Horssen samen met mijn vrouw en dochter. Mijn interesse heeft altijd bij de fotografie gelegen.

 

Door mijn interesse in fotografie ben ik een basisopleiding in fotografie gaan volgen en na de basisopleiding ben ik autodidact te werk gegaan om de verdieping te zoeken in de fotografie technieken, stylen etc. Regelmatig ben ik te vinden bij verschillende masterclasses om mijn techniek en fotografie naar een nieuw niveau te brengen. Mijn meest recente masterclasses die ik heb gevolgt zijn oa van Michael Graste en Heleen Klop.

 

Ik ben mij gaan specialiseren in commerciële fotografie en hou me vooral bezig met portretten, evenementen en bedrijfsfotografie. 

 

Het is belangrijk voor mij als fotograaf, en voor mijn klanten, dat wij in dezelfde richting kijken en onze werkzaamheden daarop aanpassen. Alleen zo kunnen wij samenwerken aan beelden die aan je verwachtingen voldoen.

 

Als ik je kan helpen met mijn beelden om jou uitstraling van je bedrijf te laten zien dan wil ik graag kennis met je maken.

 

 Ik wil vrijblijvend kennis maken  

 

Elke fotografie opdracht is op zichzelf uniek en daarvoor maak ik voor elke opdracht een prijs op maat.

 

 

Mijn werk is mijn passie en mijn grootste drijfveer, het daagt me uit om met elk nieuw project beter te worden en meer te bereiken.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: