Fotobewerking en restauratie is het herstellen van oude dierbare herinneringen die door de jaren heen verkleurd of beschadigd zijn geraakt. Hierdoor krijgen ze een uiterlijk dat alles verloren gaat maar dat hoeft niet.

D.m.v. professionele technieken met de huidige fotobewerking programma’s kunnen we deze verschijnselen tegen gaan en een nieuwe afdruk maken van deze dierbare herinnering.

 

Nu komt bij u natuurlijk de vraag is mijn dierbare herinnering nog te redden of te restaureren.

 

Vaak door de hedendaagse technieken kunnen er veel foto’s met beschadigingen of scheuren netjes hersteld worden.

Alleen de foto’s met heel weinig detail, veel onscherpte, zwaar over of onderbelichte foto’s zijn erg moeilijk en soms ook niet te herstellen.

Maar laat u niet weerhouden om te vragen wat wel de mogelijkheden zijn voor die specifieke foto.

Na het herstellen kan er ook vaak nog een vergroting gemaakt worden van uw dierbare herinnering in het formaat 20x30 cm. Dit hangt natuurlijk af van de uitgangskwaliteit van uw foto.

 

Wilt u meer informatie over uw dierbare herinnering hebben? Maak dan een foto van uw dierbare herinnering en stuur dat dan op naar het volgende e-mailadres info@patrickrisfotografie.com

Zo krijg ik een beeld van de beschadigingen en kan ik inschatten wat er gedaan moet worden om het te herstellen.

Om uw dierbare herinnering zo goed mogelijk te herstellen is het noodzakelijk dat ik in de basishandelingen de originele foto kan gebruiken.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: